İngilizceni Geliştirmeni Sağlayacak Podcast Önerileri 🔉

İngilizceni Geliştirmeni Sağlayacak Podcast Önerileri 🔉
  • 17/02/2024
  • Selin Kaynarpınar

1- Espresso English Podcast: Shayna adlı bir native öğretmen ingilizce konuları gayet anlaşılır şekilde anlatıyor ve kısa kısa podcastler içeriyor. Mesela 7dk’da can’t konusunu anlatıyor.

2-Ted Talks Daily: Orta seviye için uygundur. Günlük konuşma dili yoğun kullanılır. Günlük konular hakkında kısa kısa podcastler yer alıyor.

3-Learn English Vocabulary: Her seviyeyi uygun podcastler var. Başlarında seviyeleri veriliyor ona göre seçebilirsin. Seviyene göre kelimelerle podcast boyunca karşılaşıyorsun. Kelime çalışması için güzel bir yöntem.

4- Easy Stories in English: içinde seviyelere göre kısa kısa hikayeler mevcuttur seviyene göre beğendiğin hikayeyi seç ve dinle.

5- Learn English with Coffee Break: kısa kısa kayıtlarla İngilizce dil bilgisi konuları anlatılıyor aynı zamanda telaffuz taktikleri, İngilizce sık yapılan hataların düzeltildiği podcast’ler yer almaktadır

6- Slow American English: özellikle Amerikan İngilizcesi dinlemek isteyenler için birebir. Yavaşlatılmış bir şekilde amerikan İngilizcesini duyup çalışma yapabilirsiniz

7- 6 minute vocabulary

6 dakikada eğlenceli şekilde kelime öğrenebilirsin hem başlangıç seviyesi hem de orta seviye için oldukça uygun.

8-Learning English Meditation

Bir meditasyon seansında gibi ingilizce öğrenmek mi,tamda benlik

9-6 Minute English

6 dakika da günlük konuşma kalıpları öğrenebilirsin,ileri seviye için uygundur.