Netflix’te İzleyebileceğin Dizi - Film Önerileri

Netflix’te İzleyebileceğin Dizi - Film Önerileri
  • 20/02/2024
  • Selin Kaynarpınar

İngilizceni geliştirmek için Netflix’te izleyebileceğim dizi-film önerileri paylaşacağım.Hemen not alın📝

Bu öneriler ilk etapta İngilizce orjinal dil ve İngilizce altyazılı seçenekleri ile izlenmelidir.

📌The Umbrella Academy;

dizide umbrella academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar. ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar. Günlük hayatta kullanılan ifadeler oldukça fazla B1-B2 seviyeye hitap ediyor.

📌Inventing Anna;

Inventing Anna, mesleğinde kendisini kanıtlamaya çalışan bir gazeteciye odaklanıyor. Mesleğinde başarılı olan bir gazeteci, kendisini New York'un sosyetesinin hem kalbini hem de parasını çalan bir Instagram ünlüsünün peşine düşer. Sahte mirasyedi Anna Delvey olayını araştıran gazeteci, Anna yargılanmayı beklerken onun gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışır.

📌Dirk Gently’s holistic detective agency;

Sıradan bir hayatı olan Todd Brotzman için artık her şey çok farklı olacaktır. Bir otelde belboy olarak çalışan Todd, otelin çatı katındaki odada kalan milyoner Patrick Spring’in cesedini bulur. İş adamı öldürülmüştür ve bu korkunç olay Todd’un hayatını tahmin edemeyeceği kadar çok değiştirecektir. O artık bir işsiz aynı zamanda da cinayetin çözümüyle ilgilenen bir adamdır.

📌Bold Type

New York'ta bir kadın dergisinde çalışan üç genç kariyerleri, aşkları, dostlukları ve şehir hayatı arasında denge kurmaya çalışırken bir yandan da kendilerini keşfeder. Canınız neyi isterse izleyin. Aynı zamanda dizinin baş yapımcısı da olan eski "Cosmopolitan" baş editörü Joanna Coles'un hayatından esinlendi

📌Seinfeld

Larry David ve Jerry Seinfeld tarafından yaratılmış ve başrol oyuncusu da Jerry Seinfeld olmuştur. Temel olarak New York'un Batı Yakasında geçen ancak aslında Los Angeles, Kaliforniya'da çekilen dizide, Jerry ve arkadaşları George Costanza, Elaine Benes ve Cosmo Kramer'ın maceraları konu edilmiştir.

📌The Office

Dunder-Mifflin Kağıt Şirketi'nin Scranton şubesinin çalışanlarını konu alır. Ofis çalışanları her gün ilginç kişilikli patronlarına katlanmaya devam eder. Çalışanların da çok normal olduğu tam olarak söylenemez